Rezzimax

Rezzimax® wordt geproduceerd in de VS en is goedgekeurd door de FDA als een medisch hulpmiddel klasse 1.

Het combineert resonantie op verschillende frequenties met stressbeheersingstechnieken en kan gebruikt worden om (chronische) pijn te verlichten, herstel na blessures of operaties te bevorderen, primitieve reflexen te integreren en voor stress management. Het is tevens geschikt voor hoog sensitieve personen en bij autisme spectrum stoornissen.

In de praktijk gebruiken we de Rezzimax bij uiteenlopende klachten, zoals (chronische) pijn, stress, angst en depressie. Daarnaast maakt de Rezzimax vaak deel uit de Neuro Balans behandeling volgens de Melillo Method. Voor optimaal resultaat wordt het aanbevolen om het apparaat dagelijks te gebruiken gedurende 6 weken. Wij adviseren daarom om zelf een apparaat aan te schaffen.

 

 

de nervus vagus (parasympatische zenuwstelsel) te stimuleren en om

en neurologische (ontwikkelings-) stoornissen

 om chronische pijn te verlichten en het zenuwstelsel te kalmeren zonder medicatie. 

 breed scala aan toepassingen en voordelen voor patiënten met migraine, hoofdpijn, kaakpijn, nekpijn, sinuspijn, TMJ/TMD, angst en vele andere symptomen.  

.

Heeft een basisprogramma die naar eigen wens in intensiteit aangepast kan worden en vier voorgeprogrammeerde algoritmen speciaal ontworpen om het zenuwstelsel te kalmeren of activeren.

 

Pijn Verlichting

Rezzimax kan gebruikt worden om pijn te verlichten omdat het een frequentie heeft die rond 100hZ resoneert.

 

Stress Management

BrainTap helpt de rechter- en linkerhersenhelft in balans te brengen, wat allerlei gunstige effecten heeft, zoals een toegenomen gevoel van kalmte, optimistischer denken, beter focus, beter creativiteit en emotionele stabiliteit.

BrainTap ondersteunt het bouwen van nieuwe verbindingen in de hersenen en kan daardoor helpen bij het veranderen van ongewenst gedrag en gewoonten.

Natuurlijk Stress Vermindering

Tegenwoordig leven de meeste mensen, bewust of onbewust, in een chronische stresstoestand, waarin het lichaam niet kan genezen of herstellen.

BrainTap hersentrainingen verhogen de productie van natuurlijke neurotransmitters die stress en spanning verminderen, zoals serotonine en endorfine, gemiddeld 21 procent. BrainTap kan ook de mentale veerkracht vergroten, ofwel je vermogen om met stress om te gaan.

Het gebruik van BrainTap om stress te beheersen is een van de gemakkelijkste manieren om je gezondheid te ‘biohacken’, aangezien experts geloven dat 90% van alle ziekten wordt veroorzaakt door stress.

Beter Slaap

De meeste mensen die BrainTap gebruiken merken een significant betere slaap. Ongeveer 1 op de 10 volwassenen in Nederland slaapt slecht. Slaap is cruciaal voor de gezondheid. Bovendien is slaap noodzakelijk voor een goede functie van, onder andere, de hersenen, het hart, de longen, het metabolisme en het immuunsysteem.

Slecht slapen heeft negatieve invloed op een aantal cognitieve functies zoals problemen oplossen, beslissingen maken, aandacht en geheugen.

Tevens verhoogt een slaapstoornis de kans op het krijgen van lichamelijke aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziektes en overgewicht.