Affiliate Disclosure – Rikke E. Sørensen

Deze affiliate disclosure omschrijft de relatie tussen mij en andere bedrijven en/of producten.

Ik ontvangt een commissie voor de verkoop van bepaalde artikelen die aangeboden worden via mijn website, maar de prijs is voor jou hetzelfde en kan in de meeste gevallen met korting zijn als je de verstrekte code en/of link gebruikt. Ik ben alleen affiliate bij bedrijven die ik persoonlijk gebruik en/of uitgebreide kennis van heb genomen. De producten, die via affiliate links aangeboden worden, zijn producten die ik gebruikt in de praktijk en/of persoonlijk en die ik zou aanbevelen aan vrienden en familie. Omdat ik affiliate ben ontvang ik een commissie voor alle aankopen die via een van mijn links plaats vinden. Dat betekent dat je mij persoonlijk steunt als je iets aanschaft via een van deze links. Daar ben ik uiteraard dankbaar voor!

Wat is een affiliate-link?

Een affiliate-link is een link die een speciale trackingcode of coupon gebruikt die uniek is voor mij, zodat ik een kleine commissie krijg wanneer iemand iets koopt via die link. De prijs is voor jou hetzelfde; in sommige gevallen kan ik zelfs een link met een kortingscode voor een product verstrekken.

Wanneer gebruik ik affiliate links?

Als ik een affiliate link naar een product plaats, is dat iets dat ik persoonlijk gebruik, ondersteun en zelfs zonder een affiliate link zou aanbevelen. Mijn eerste prioriteit is altijd om iemand de nodige (hulp-)middelen aan te bevelen om optimale gezondheid en welzijn, ofwel Brain Body Balance, te kunnen bereiken. Ik zal alleen producten verkopen of aanbevelen (met of zonder affiliate links) die binnen dit doel passen.

Let op:

Houd er rekening mee dat als je een product via een affiliate link koopt, je te maken hebt met een derde partij en dat ik geen enkele controle heb over deze bedrijven of hun beleid. Ik heb geen invloed op en kan niet garanderen namens deze bedrijven (zoals verzending, verpakking, de functie van het product, vervaldatums, enz.). Eventuele problemen dienen dan ook direct bij het verkopende bedrijf gemeld te worden. Los daarvan hoor ik het ook graag als je ergens problemen mee mocht ondervinden.