Minder intensieve traject

Het minder intensieve traject begint met een intake traject gevolgd door een periode met thuisoefeningen (bijna) wekelijkse vervolgsessies.

Intake traject

Bestaande uit een volledig intake gesprek, een functioneel neurologisch onderzoek, intake verslag en thuis oefenprogramma, verdeeld over 3 sessies.

Thuisprogramma

Na het intake traject volgt een periode van 6-12 maanden, waarin er 3 maal dagelijks thuis geoefend wordt volgens een individueel programma. 

In deze periode zal er 3-4 keer per maand een training/onderzoek plaatsvinden in de praktijk om de hersenen extra te stimuleren, de voortgang te monitoren en het programma, indien nodig, bij te stellen. Bij deze trainingen wordt regelmatig gebruikgemaakt van non-invasieve ‘state-of-the-art’ apparaten zoals TENS, Eyelights, tDCS, NeuroSolution Laser, Rezzimax en Interactive Metronome.

Brain Body Balance werkt ook met ‘Intensive’, ofwel een intensieve week, waarbij 10 trainingssessies gevolgd worden in de loop van een week. Deze maakt deel uit van een intensief traject, je kunt hier meer lezen.