BrainTap

Thuis hulpmiddel voor Wellness

BrainTap is een van mijn favoriete thuis hulpmiddelen. Persoonlijk gebruik ik het om beter te kunnen slapen, mijn gezondheid te verbeteren, stress te verminderen en scherp blijven.

Eenvoudig in gebruik

Installeer de BrainTap app op je mobiele apparaat en gebruik hem in combinatie met de BrainTap-headset of een eigen hoofdtelefoon naar keuze. Luister naar uiteenlopende sessies, die ontworpen zijn om gewenste resultaten te bereiken en verschillende zenuwbanen in je hersenen aan te spreken. Met meer dan 1.800 unieke sessies is er genoeg om van te kiezen.

Aanschaffen?

Ik mag als BrainTap partner $50 korting aanbieden als je de BrainTap Power Bundle samen met de BrainTap Headset aanschaft. Of je kiest er voor om $29 korting te krijgen op de eerste maand bij een maandabonnement, dus 1e maand slechts $0,99. Klik hieronder voor de kortingscodes.

Liever eerst uitproberen?

Twijfel je eraan of BrainTap iets voor jou is? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om geheel vrijblijvend een gratis introductie sessie aan te vragen in de praktijk via deze link.

 

Let op, dit is een affiliate link wat betekent dat je mijn praktijk steunt op het moment dat je via die link iets aanschaft. In dat geval ben ik uiteraard dankbaar:) Je kunt mijn volledige affiliate disclosure hier lezen.