Rezzimax®

Rezzimax® wordt geproduceerd in de VS en is goedgekeurd door de FDA als een medisch hulpmiddel klasse 1.

De Rezzimax combineert resonantie op verschillende frequenties met stress beheersingstechnieken en kan gebruikt worden om (chronische) pijn te verlichten, herstel na blessures of operaties te bevorderen, primitieve reflexen te integreren en voor stress management. De Rezzimax heeft een basisprogramma, die naar eigen wens in intensiteit aangepast kan worden, en vier voorgeprogrammeerde algoritmen speciaal ontworpen om het zenuwstelsel te kalmeren of activeren. Het is tevens geschikt voor hoog sensitieve personen en bij autisme spectrum stoornissen.

De Rezzimax stimuleert de nervus vagus (parasympatische zenuwstelsel) en biedt daarom een effectieve manier om (chronische) pijn te verlichten en het zenuwstelsel te kalmeren zonder medicatie. Het draagt bij aan een optimale balans in het autonome zenuwstel en de hersenen waardoor het ook heel effectief kan zijn bij andere stress gerelateerde klachten, zoals angst en depressie.

Behandeling 

Brain Body Balance gebruikt de Rezzimax regelmatig om de hersenen te stimuleren tijdens de functionele ontwikkelingsneurologie trainingen volgens de Melillo Method. Daarnaast is de Rezzimax vast onderdeel van de aanpak bij stress preventie en/of behandeling.

Voor een optimaal resultaat wordt het aanbevolen om het apparaat dagelijks te gebruiken gedurende 6 weken. Mijn advies is daarom om zelf een apparaat aan te schaffen, maar huren is ook mogelijk.

Rezzimax aanschaffen met korting

Ik mag als Rezzimax Brand Ambassador $50 korting aanbieden op de Rezzimax Pain Tuner Pro II Kit. Je kan via onderstaande links kiezen tussen wit en zwart. Gebruik bij het uitchecken de kortingskode: BrainBodyBalance.

Rezzimax Pain Tuner Pro II - Wit

Rezzimax Pain Tuner Pro II - Zwart

Let op, dit is een affiliate link wat betekent dat je mijn praktijk steunt op het moment dat je via die link iets aanschaft. In dat geval ben ik uiteraard dankbaar. Zie ook mijn volledige affiliate disclosure.