TheBrainDriver - tDCS unit

tDCS (Transcranial Direct Current Stimulation)

tDCS wordt voornamelijk gebruikt als therapie bij patiënten die lijden aan verschillende soorten hersenletsel, waaronder een beroerte. Nieuw onderzoek onder gezonde volwassenen heeft aangetoond dat tDCS verschillende cognitieve vaardigheden kan helpen verbeteren, zoals wiskundige en analytische vaardigheden, taalvaardigheden, geheugen, aandachtsspanne en coördinatie. tDCS wordt inmiddels ook gebruikt als behandeling voor depressie en chronische pijn.

Behandeling 

Bij Brain Body Balance gebruiken we de TheBrainDriver om specifieke gebieden van de hersenen te stimuleren en de neuronale activiteit in balans te brengen volgens de Melillo Method. Daarnaast kan de BrainDriver gebruikt worden om pijn en depressie te verminderen, beter presteren en de slaap te verbeteren.

Voor een optimaal resultaat wordt dagelijks gebruik geadviseerd. Mijn advies is daarom om zelf een apparaat aan te schaffen.

BrainDriver tDCS unit kopen

Wij hebben TheBrainDriver units op voorraad, maar je kan ook via onderstaande link een unit kopen rechtstreeks bij de producent. Gebruik bij het uitchecken eventueel de kortingskode: BrainBodyBalance.

Let op, dit is een affiliate link wat betekent dat je mijn praktijk steunt op het moment dat je via die link iets aanschaft. In dat geval ben ik uiteraard dankbaar. Zie ook mijn volledige affiliate disclosure.